Τετάρτη 30 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντικομμουνισμός για να καλύψει τα «νέα δωράκια» στους καναλάρχες

Την τελευταία στιγμή και εκπρόθεσμα η κυβέρνηση κατέθεσε στο νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ τροπολογία που προβλέπει ότι οι ετήσιες δόσεις για το τίμημα των τηλεοπτικών αδειών δεν θα καταβάλλονται το Γενάρη, αλλά το Μάη. Δηλαδή, για φέτος δίνει στους καναλάρχες 5 μήνες παράταση για να πληρώσουν τη δόση.

Ο Χρήστος Κατσώτης χαρακτήρισε την τροπολογία προκλητική και κατήγγειλε τα νέα δωράκια και διευκολύνσεις που δίνει η κυβέρνηση στους καναλάρχες.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λ. Κρέτσος, για να καλύψει αυτές ακριβώς τις νέες διευκολύνσεις, και στριμωγμένος από την κριτική του ΚΚΕ, επιστράτευσε όλη τη χρυσαυγίτικη «επιχειρηματολογία», το σχετικό βούρκο και τις βρωμιές περί «902», «off shore» και άλλα παρόμοια.

«Η κυβέρνηση προσφεύγει στον αντικομμουνισμό για να κρύψει τις πομπές της, τη συνεργασία της με τους καναλάρχες... αυτό θέλει να καλύψει, αυτό το σκάνδαλο», σχολίασε ο Χρ. Κατσώτης και πρόσθεσε ότι δεν φτάνει που μείωσε το αντίτιμο με την αποπληρωμή που «πήγε σε βάθος δεκαετίας, έρχεται τώρα να προσφέρει και νέες διευκολύνσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ