Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 6.30 π.μ., στο εργοτάξιο του δήμου Νεάπολης - Συκεών στα Πεύκα θα περιοδεύσει ο Μπάμπης Βέλλης, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών.

-- Στις 7 π.μ., στο εργοτάξιο του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου στο Κορδελιό θα περιοδεύσει ο Θανάσης Κοκονάς, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου.

-- Στις 11 π.μ., στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» θα περιοδεύσει ο Μάριος Παλάντζας, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά.

Στη Θεσσαλία

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 11.30 π.μ., στην Πύλη Τρικάλων (δημαρχείο) θα μιλήσουν ο Βάιος Καλύβας, υποψήφιος δήμαρχος Πύλης, ο Απόστολος Ζάχος, δημοτικός σύμβουλος Πύλης, και η Βάσω Μπακάση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

-- Στις 6 μ.μ., στο Ζάρκο Φαρκαδόνας (κατάστημα «Νικατσιός»), θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και η Ευαγγελία Στεργίου, υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Σε Στερεά - Εύβοια

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., στην Αμφισσα (δημαρχείο), θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας.

-- Στις 7 μ.μ. στους Καθενούς Εύβοιας (μαγαζί «Ο Κάπελας»), θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων.

Το Σάββατο 9 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Ερέτρια (στο Ειρηνοδικείο), θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας, και η Ασημίνα Καραμπέτσου, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 7 μ.μ., στην Αυλίδα (δημαρχείο), θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στα Ψαχνά (δημαρχείο), θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς, και η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων.

-- Στις 6 μ.μ., στη Νέα Λάμψακο (Διοικητήριο), θα μιλήσουν η Σοφία Ντούρου, περιφερειακή σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια στην Περιφέρεια Στερεάς, και ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Πέμπτη, η ΚΟ Νάξου καλεί σε εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα παρουσιαστούν οι επικεφαλής υποψήφιοι για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Ντουνιαδάκης και για το δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Γιάννης Κορρές.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., στο Ξυλόκαστρο (Κέντρο Νεότητας του δήμου), θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης. Παρέμβαση θα κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Νίκος Παναγιωτόπουλος.

-- Η ΚΟ Πάρου καλεί σε εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Ντουνιαδάκης και για το δήμο Πάρου Κώστας Ροκονίδας.

Το Σάββατο 9 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στο Λεωνίδιο (αίθουσα Δημοτικής Βιβλιοθήκης), θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Χείλαρης, υποψήφιος δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας.

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 11.30 π.μ., στη Σιάτιστα (Τραπάντζειο Γυμνάσιο), θα μιλήσουν ο Κώστας Χατζηδαμιανός, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, και ο Μιχάλης Καραμπατζιάς, υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου.

-- Στις 11 π.μ., στο Αγρίνιο, στο Δημοτικό κατάστημα Αγίου Κωνσταντίνου, θα μιλήσει ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ