Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ν. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα συμπόρευσης

Παίρνοντας το λόγο, ο Ν. Καραθανασόπουλος σημείωσε ανάμεσα σε άλλα: «Οι εκλογικές αναμετρήσεις πλησιάζουν, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την οργάνωση της λαϊκής αντίστασης, για τη χειραφέτηση της λαϊκής συνείδησης. Για να συντριβούν οι αυταπάτες περί επιστροφής στην κανονικότητα και τη δίκαιη ανάπτυξη. Για να συντριβούν τα πλαστά δίπολα.

Εμείς, οι κομμουνιστές, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διευρυνθεί και να ισχυροποιηθεί το ρεύμα αμφισβήτησης και ριζοσπαστικοποίησης. Δίνουμε το χέρι για κοινή δράση, για κοινή πορεία, για συσπείρωση όλων όσοι εξακολουθούν και επιμένουν να μην υποτάσσονται στο ρεαλισμό του σήμερα, που εξακολουθούν και ελπίζουν ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάζουν. Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους όσοι αισθάνονται αριστεροί, να 'ρθούν μαζί μας, να συντονίσουν τα βήματά τους με εμάς τους κομμουνιστές.

Να ισχυροποιήσουμε παντού το ρεύμα της αντίστασης, με αποφασιστική ισχυροποίηση των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στους δήμους, όπου βρίσκουν την θέση τους πρωτοπόροι αγωνιστές και όχι γυρολόγοι της πολιτικής. Η λαϊκή ψήφος να συμβαδίσει με την αναγκαιότητα για νίκη στο δήμο της Πάτρας από την πρώτη Κυριακή. Για να ισχυροποιηθεί αποφασιστικά το ρεύμα της λαϊκής αντιπολίτευσης. Για να περάσει ο λαός στην αντεπίθεση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ