Πέμπτη 8 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με επιμονή και υψηλό αίσθημα ευθύνης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επίμονη προσπάθεια των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ, ώστε να φτάσει παντού, σε όλη τη χώρα, στα εργοστάσια, στις επιχειρήσεις, σε μαζικούς χώρους των πόλεων, στα χωριά, το κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης του Κόμματος, ώστε από καλύτερες θέσεις να συνεχίσει τον αγώνα του για την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού και της χώρας.

Η μάχη της μεγάλης δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης διανύει τη δεύτερη βδομάδα της, έχοντας ήδη καταγράψει στο ενεργητικό της τη νίκη της πρώτης μέρας, οπότε και καλύφτηκε κατά 19% περίπου το πανελλαδικό πλάνο. Η προσπάθεια κλιμακώνεται από τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, για σταδιακή κάλυψη και υπερκάλυψη, τελικά, του συνολικού πλάνου.

Το αποτέλεσμα της πρώτης μέρας ήρθε να δώσει ώθηση και αέρα αισιοδοξίας στις Κομματικές Οργανώσεις, οι οποίες μέσα από ένα πρώτο πλατύ άνοιγμα κατέγραψαν ένα ιδιαίτερα καλό κλίμα, την ανταπόκριση του ελληνικού λαού, την απήχηση της πολιτικής του Κόμματος στις λαϊκές συνειδήσεις και επαναβεβαίωσαν τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν για υπερκάλυψη των πλάνων τους.

Για τη συνέχεια, με αίσθημα ευθύνης και επιμονή, σχεδιάζεται ο τρόπος, με τον οποίο θα αξιοποιηθούν στο έπακρο οι δυνατότητες αυτές. Για την εμπειρία που φέρνουν οι πρώτες μέρες της Οικονομικής Εξόρμησης και για τη συνέχεια, μιλήσαμε με τον Αντώνη Λαζαράκη, οικονομικό υπεύθυνο και μέλος του Γραφείου της Βορειοδυτικής Αχτίδας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, η οποία μέχρι στιγμής έρχεται πρώτη μεταξύ των Οργανώσεων της Αθήνας, έχοντας καλύψει το 42,2% του πλάνου της!

Οπως μας είπε, η ...ευθύνη για την εντυπωσιακή εκκίνηση της Οργάνωσης ανήκει στο «σωστό, έγκαιρο σχεδιασμό του Αχτιδικού Γραφείου και των Κομματικών Οργανώσεων, στο ότι όλες οι κομματικές δυνάμεις ρίχτηκαν με αποφασιστικότητα στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης», καθώς και στην πραγματικά «μεγάλη ανταπόκριση των θέσεων του Κόμματος όλο το προηγούμενο διάστημα για το Ασφαλιστικό, τον πόλεμο, την Παιδεία και όλα τα υπόλοιπα μεγάλα ζητήματα». Αυτά, τονίζει, ήταν τα στοιχεία, που «μας βοήθησαν και βρήκαμε πόρτες ανοιχτές και μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, γιατί καταλαβαίνει ότι το ΚΚΕ πάντα βρίσκεται κοντά του, μπροστάρης στα μεγάλα ζητήματα».

Εκφράζει, τέλος, τη βεβαιότητα πως αύριο Παρασκευή, δηλαδή μέσα σε μόλις 10 μέρες, η Αχτίδα θα φτάσει το 50% του πλάνου της! «Ολες οι προοπτικές είναι ευοίωνες, όχι για κάλυψη, αλλά για υπερκάλυψη», υπογραμμίζει καταλήγοντας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ