Τετάρτη 13 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Αγωνιστές από το εργατικό και αγροτικό κίνημα στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Ο Τ. Τσιαπλές με υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από την Καρδίτσα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ο Τ. Τσιαπλές με υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από την Καρδίτσα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Παρουσίαση μέρους των υποψηφίων στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, καθώς και βασικών θέσεων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θεσσαλίας για τις περιφερειακές εκλογές, έγινε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 8/3.

Στην ομιλία του ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, τόνισε ανάμεσα στα άλλα: «Κάθε εργάτης, αγρότης, αυτοαπασχολούμενος, άνεργος, συνταξιούχος, νέος και νέα που εξαπατήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μη γυρίσει στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ, που έχουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική και τώρα στήνουν νέο κύκλο αποπροσανατολιστικών αντιπαραθέσεων επιδιώκοντας να εγκλωβίσουν το λαό στις επιδιώξεις και τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

Να μη σκορπίσει τη δυσαρέσκειά του σε διάφορες οπορτουνιστικές δυνάμεις, ανώδυνες για το σύστημα. Κανείς να μην ξεγελαστεί από τον ψευτοπατριωτισμό και το δήθεν αντισυστημικό προφίλ της ναζιστικής - εγκληματικής Χρυσής Αυγής, γιατί είναι το πιο πιστό στήριγμα του εκμεταλλευτικού συστήματος, που γεννιέται στους κόλπους του, στο έδαφος της αντιλαϊκής πολιτικής της σημερινής και κάθε αστικής κυβέρνησης, οι οποίες δεν μπορούν και δεν θέλουν να την αντιμετωπίσουν, αντίθετα την τροφοδοτούν.

Τους καλούμε τώρα σε συμπόρευση με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και το ΚΚΕ, σε όλες τις κάλπες και στους αγώνες, για να καταδικασθεί η αντιλαϊκή πολιτική κυβερνήσεων, ΕΕ, Περιφέρειας και δήμων, για να περάσουμε στην αντεπίθεση διεκδικώντας την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι των λίγων».

Παρουσιάζοντας το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου, ο Τάσος Τσιαπλές υπογράμμισε ότι «αποτελείται από ανθρώπους αγωνιστές από το εργατικό κίνημα, από το αγροτικό κίνημα, από τους αυτοαπασχολούμενους, από επιστήμονες που είναι στην υπηρεσία του λαού, από γυναίκες και νέους που προέρχονται από το ΚΚΕ, που είναι το κόμμα που μας στηρίζει, αλλά και από αγωνιστές που είχαν άλλες πολιτικές πεποιθήσεις παλιότερα και τώρα συμπορεύονται σ' αυτόν τον δύσκολο μα ωραίο δρόμο του αγώνα μας, όχι μόνο στις πολλαπλές εκλογικές μάχες αλλά και μετά από αυτές».

Οι υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής:

Λήδα Αγγέλου, 33 ετών, βιολόγος γενετίστρια. Δημήτρης Θωμόπουλος, 56 ετών, απόστρατος ταγματάρχης Πυροβολικού, ιδρυτικό μέλος του ΣΥΣΜΕΔ (Σύνδεσμος Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων). Σοφία Κουλούρη, 40 ετών, αυτοαπασχολούμενη χημικός οινολόγος, πρόεδρος της ομάδας γυναικών Σέκλιζας «Αγγελική Φυτσιλή». Γιώργος Κουσιάντζας, 55 ετών, αυτοαπασχολούμενος μηχανικός αυτοκινήτων στον Παλαμά. Χριστίνα Μπεκιάρη, 35 ετών, πτυχιούχος Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου, άνεργη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Στέλιος Σαριδάκης, 45 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος στον αγροτικό συνεταιρισμό «Διόνυσος», μέλος της Γραμματείας Καρδίτσας του ΠΑΜΕ και της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας. Μαρία Σκούφη, 28 ετών, μαθηματικός σε φροντιστήριο. Γιάννης Τσιούτρας, 51 ετών, αγρότης, οργανωτικός γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Αστέρης Χαλάτσης, 62 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ