Παρασκευή 15 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Με ακροδεξιά στήριξη ο «ανεξάρτητος» υποψήφιος - μέλος της ΝΔ

Την ένθερμη υποστήριξη διαφόρων φασιστικών και ακροδεξιών στοιχείων, γνωστών για τη δράση τους στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού, απολαμβάνει ο κατά τ' άλλα «ανεξάρτητος» υποψήφιος για το δήμο, Σταύρος Τσίρμπας. Το γεγονός αναδεικνύει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίων Αναργύρων - Καματερού, ως μία ακόμα απόδειξη για όσους παραμονές των εκλογών ξαφνικά «βλέπουν το φως» της ...ανεξαρτησίας. Οπως άλλωστε επισημαίνει ο συνδυασμός του ΚΚΕ, ο συγκεκριμένος υποψήφιος, που είναι μέλος της ΝΔ, ήταν μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος της διοίκησης Σαράντη, δηλαδή του «επίσημου» υποψήφιου της ΝΔ. Σήμερα κατεβαίνει ως «ακομμάτιστος», περιστοιχισμένος από διάφορους φασίστες, οι οποίοι μάλιστα τον συνοδεύουν στα Δημοτικά Συμβούλια, ενώ οι φωτογραφίες και οι φιλοφρονήσεις δίνουν και παίρνουν μεταξύ τους στα μέσα «κοινωνικής δικτύωσης». Για το «ψάρεμα» αυτό στα βρώμικα νερά των φασιστοειδών και για το «ξέπλυμα» που τους κάνει ο δήθεν «ανεξάρτητος» συνδυασμός, η «Λαϊκή Συσπείρωση» επισημαίνει ότι είναι «απαράδεκτο σε μια εργατική - λαϊκή γειτονιά όπως οι Αγιοι Ανάργυροι και το Καματερό να φιγουράρουν στις δημοτικές εκλογές ακροδεξιά - φασιστικά στοιχεία. Δεν έχουν καμιά δουλειά στα μέρη μας. Εχει μεγάλες ευθύνες ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος απολαμβάνει της στήριξής τους.

Ο λαός της πόλης μας πρέπει να καταδικάσει τέτοιες πρακτικές. Να στείλει δυνατό μήνυμα απομόνωσης των φασιστών, ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ παντού. Να υπερψηφίσει το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού και στην Περιφέρεια Αττικής.

Η μεγάλη ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, σε όλους τους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές, είναι όρος απαραίτητος για να χτυπηθεί η ακροδεξιά στη ρίζα της, για να γκρεμιστεί η εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση, για να δυναμώσει η πάλη ενάντια σε αυτό το σύστημα, στα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που γεννούν και τρέφουν τον φασισμό».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις και παρουσιάσεις υποψηφίων (2023-09-16 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις και παρουσιάσεις υποψηφίων (2023-09-16 00:00:00.0)
Δίνουμε τη μάχη για να ξεκινήσει μια μεγάλη αντεπίθεση του λαού μας (2019-05-24 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (2019-04-13 00:00:00.0)
Δραστηριότητα υποψήφιων ευρωβουλευτών (2014-04-30 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων (2002-05-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ