Παρασκευή 15 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 3 μ.μ., στη Φυσικομαθηματική Σχολή, στο Αμφιθέατρο 21 (Μαθηματικό). Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., ο Νίκος Ζαπάντης, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής, θα περιοδεύσει στα μαγαζιά της κεντρικής πλατείας των Α. Λιοσίων.

Αύριο, Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., στο Αιγάλεω (Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου), θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω.

Την Κυριακή 17 Μάρτη:

-- Στις 11 π.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όρ.), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, σε εκδήλωση - συζήτηση της ΤΟ Α΄ Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Εκπαίδευση, η κατάσταση στα σχολεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα γίνουν παρεμβάσεις από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», εκπαιδευτικούς και γονείς στο δήμο Αθήνας.

-- Στις 11.30 π.μ., στο Ιλιον, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Ιλίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7 μ.μ., στους Θρακομακεδόνες, στο Πνευματικό Κέντρο (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τη Δευτέρα 18 Μάρτη:

-- Στις 11 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφθεί το Εθνικό Θέατρο.

-- Στις 10 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα επισκεφθεί το ΑΤ Πειραιά (στο Δημοτικό Θέατρο).

-- Στις 7 μ.μ., στην Καλλιθέα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Μαντζαγριωτάκη 76) θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Μέγαρα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σε παρουσίαση τμήματος του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσει ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 11 π.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφθεί το κτίριο διοίκησης και την τεχνική υπηρεσία του ΑΠΘ.

-- Στις 11 π.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Καυταντζόγλειου και του Αλεξάνδρειου (Παλαί ντε Σπορ).

Αύριο, Σάββατο:

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Νάουσας καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Φαρμακευτική κάνναβη - ναρκωτικά: Μύθοι και αλήθειες», στις 7 μ.μ., στην Εστία Μουσών. Θα μιλήσουν ο Θωμάς Τσουκαλάς, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, ο Παναγιώτης Γεωργάκας, νευρολόγος - ψυχίατρος, πρώην διευθυντής ΕΣΥ, επιστημονικά υπεύθυνος του ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ» και ο Ελευθέριος Μέλλος, ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής, σε Αιγινήτειο Νοσοκομείο Αθηνών - ΟΚΑΝΑ.

Σε άλλες περιοχές

Αύριο, Σάββατο 16 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στη Λευκάδα (αίθουσα του Εργατικού Κέντρου), θα παρουσιαστούν υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο και την Περιφέρεια. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Βεροιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας.

Την Κυριακή 17 Μάρτη, στις 11.30 π.μ. στη Φλώρινα (αίθουσα συνελεύσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου), θα μιλήσουν ο Θανάσης Χαστάς, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, και η Ευθυμία (Μιμίκα) Ναλπαντίδου, υποψήφια δήμαρχος Φλώρινας. Θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (2019-04-05 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική (2019-03-16 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (2019-03-13 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές (2019-03-06 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές (2019-02-26 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα (2019-01-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ