Πέμπτη 21 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΘΗΒΑΣ - ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Στους ανθρώπους του μόχθου της Θήβας, στους εργαζόμενους στα δεκάδες εργοστάσια της περιοχής, στους αγρότες που ξεκληρίζει η πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ, στους επαγγελματίες και τη νεολαία της περιοχής έφτασε χτες το κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ στους αγώνες και στις επικείμενες εκλογικές μάχες.

Αντήχησε στο Συνεδριακό Κέντρο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Θήβας - Οινοφύτων του ΚΚΕ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα.

Παρών στη χτεσινή εκδήλωση ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστας Μπασδέκης. Επίσης ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χαιρετισμούς στη χτεσινή εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τους δήμους Θήβας και Τανάγρας, όπως και οι πρώτοι υποψήφιοι από την περιοχή για το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, απηύθυναν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θήβας, Αντώνης Τουλουμάκος και Τανάγρας, Μιχάλης Γιαλούρης, καθώς και η Φρόσω Παπαδημητρίου, συνταξιούχος και πρώην πρόεδρος του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Θήβας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ