Πέμπτη 28 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 12 μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφθεί τη Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού του δήμου, στο Μετς (Ραζηκότζικα 20 και Αναπαύσεως).

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής καλούν σε εκδήλωση με τίτλο «Εργα υποδομής για τις λαϊκές ανάγκες και ο ρόλος της Περιφέρειας», με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Β 218, στην Πανεπιστημιούπολη 2 (πρώην ΤΕΙ Πειραιά).

-- Στις 7 μ.μ., η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής, και ο Κώστας Κατιμερτζόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Ιωνίας, θα μιλήσουν σε εκδήλωση των ΚΟ Εκπαιδευτικών Βορείων, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, στη Νέα Ιωνία (Φιλελλήνων 1 & Διονυσίου Σολωμού 52).

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο 1ο ΚΑΠΗ Χαϊδαρίου (Καρδίτσης 5), η ΚΟΒ Μετάλλου Θριασίου Αττικής του ΚΚΕ οργανώνει σύσκεψη - εκδήλωση για τις εκλογές, με εργαζόμενους που είχαν πάρει μέρος στον απεργιακό αγώνα της «Ελληνικής Χαλυβουργίας». Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης.

-- Ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφθεί: Στις 12.30 μ.μ., τον Τομέα Καθαριότητας στο Δουργούτι και στις 2 μ.μ. το Γυμνάσιο - Λύκειο που λειτουργεί στο χώρο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

-- Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί την εταιρεία NEW SIA GREECE S.A., στη 1 μ.μ. το κτίριο στο Κρυονέρι και στις 2 μ.μ. το κτίριο στον Αγ. Στέφανο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στον Ασπρόπυργο, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσουν ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, και ο Αλέξης Τσοκάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου.

Το Σάββατο 30 Μάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1), σε συγκέντρωση για Λέσβιους της Αττικής, θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης, ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, η Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης, ο Γιάννης Συκάς, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, και η Αγλαΐα Κυρίτση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Β. Αιγαίου.

-- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Λογιστών και Ελεγκτών καλούν σε σύσκεψη στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5Β). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Πέμπτη, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τεμπών Λάρισας καλεί σε συγκέντρωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκουρίου, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητές την Μαρία Κωστή, υποψήφια δήμαρχο Τεμπών, και τον Χρήστο Μπίκα, δημοτικό σύμβουλο Τεμπών και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Καρδίτσα, στη γειτονιά των Καμινάδων (Καφενείο Μπαλατσούκας), θα μιλήσουν ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος δήμαρχος, και ο Αστέρης Χαλάτσης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη γυναικών στην Ευαγγελίστρια Καρδίτσας (ταβέρνα «Η γωνιά των γεύσεων»), θα μιλήσουν η Χριστίνα Μπεκιάρη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και η Χαρά Κούτρα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 6 μ.μ., στο Γεράνι Ρεθύμνου (καφενείο Βερνάδου) και στις 6 μ.μ. στην Επισκοπή Ρεθύμνης (καφενείο «Χόβολη»), θα μιλήσουν ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Μανούσος Μανουσογιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνης.

-- Στις 11 π.μ., κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Χανίων θα περιοδεύσει στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Χανίων.

-- Στις 7 μ.μ., στη Σάμο (αίθουσα του ξενοδοχείου «Σάμος») θα μιλήσουν ο Σταύρος Τάσσος και ο υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Κώστας Τζίχας. Θα παρουσιαστεί μέρος του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και το δήμο Ανατολικής Σάμου.

Αύριο, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στη Σάμο (αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιγαίον»), θα μιλήσουν: Η Δήμητρα Παντάπαση, γραμματέας της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ, ο Σταύρος Τάσσος, η Αγλαΐα Κυρίτση και ο Βασίλης Κοσμάς, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Σάμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ