Τρίτη 2 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κάλεσμα στα συνδικάτα της Ρόδου

Κάλεσμα στο Εργατικό Κέντρο και τα σωματεία της Ρόδου να πάρουν θέση απέναντι στις μεθοδεύσεις για συνέδριο με νόθους και εργοδότες απευθύνει η ΔΑΣ, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Οι εκλεγμένοι με τη ΔΑΣ αντιπρόσωποι στη ΓΣΕΕ από Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες, θέλουμε να γίνει πραγματικό συνέδριο, με ουσιαστική συζήτηση πάνω σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Θέλουμε να γίνει συνέδριο εργαζομένων, με αντιπροσώπους εκλεγμένους μέσα από πραγματικές συλλογικές διαδικασίες, χωρίς την παρουσία εργοδοτών και νόθων "αντιπροσώπων".

Αυτό επιδιώκουμε και απαιτούμε, με την ευθύνη που έχουμε απέναντι στους συναδέλφους μας εργαζόμενους, που μας εξέλεξαν να τους εκπροσωπήσουμε στη ΓΣΕΕ.

Για όλα αυτά καλούμε κάθε σωματείο που είναι υπαρκτό, παλεύει και λειτουργεί με τις απαιτούμενες συλλογικές διαδικασίες, κάθε τίμιο και ειλικρινή συνδικαλιστή που θέλει τη δημοκρατική συλλογική λειτουργία των εργατικών συνδικάτων, να πάρει θέση.

Εχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους και το εργατικό κίνημα. Από τη θέση που παίρνουμε σε τέτοια σοβαρά ζητήματα για τα εργατικά συνδικάτα, κρινόμαστε όλοι!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ