Τρίτη 16 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Αττική

Την Πέμπτη 18 Απρίλη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο Πειραιά και για την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά.

Σήμερα Τρίτη στις 7 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Πατήσια («Γεύσεις Παντός Καιρού», Τσίλλερ 55).

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου - Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 200), η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τον Αθλητισμό. Θα μιλήσουν ο Θοδωρής Λιάππης, υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, και ο Μιχάλης Λεάνης, αθλητικογράφος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ., στον Βύρωνα, στο θεατράκι της πλατείας Κολλημένου (πρώην Τσιρακοπούλου), σε συζήτηση με κατοίκους θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Γείτονας, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, και η Χριστίνα Σκαλούμπακα, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Την Τρίτη 16 Απρίλη στις 10.30 π.μ., στο 7ο και στο 15ο ΕΠΑΛ (σχολικό συγκρότημα Ευκλείδη) θα περιοδεύσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρης Αβραμόπουλος, μαζί με τις υποψήφιες περιφερειακές συμβούλους Δέσποινα Δάσιου (πρόεδρος της Α' ΕΛΜΕ) και Αρτεμις Ανδρονικίδου.

Την Τετάρτη 17 Απρίλη στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για το παραλιακό μέτωπο και τους ελεύθερους χώρους στην Καλαμαριά», στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Καλαμαριάς (περιοχή του Αγίου Ιωάννη), θα μιλήσουν ο Βικέντιος Αντωνάκης, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, και ο Βασίλης Μπαλτίκας, μέλος της Ομάδας Οικονομίας της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Καρπενησίου μαζί με τον Δημήτρη Γκορόγια, υποψήφιο δήμαρχο Καρπενησίου.

-- Στις 8 μ.μ., στο Σούλι, στην Ψάκα (καφενείο «Η Συνάντηση»), και στις 9.30 μ.μ., στην Γκρίκα (ταβέρνα «Βασίλη Τσε»), θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Κουτσής.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 8 μ.μ., στην Ικαρία, στο δημοτικό κατάστημα Ευδήλου (Κουτσουφλάκειο) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη εποχικών εργαζομένων από όλους τους κλάδους.

-- Στις 9 π.μ., ο Κώστας Μπασδέκης θα περιοδεύσει στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Πυροσβεστικό Σώμα Θήβας.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Φαλάνης Λάρισας (Cafe «Πιάτσα») θα μιλήσουν οι Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

-- Στις 7 μ.μ., στη μουσική σκηνή «Νυν και Αεί», η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ παρουσιάζει τους υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους. Θα μιλήσουν οι Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «ΑΡΜΟΣ».

-- Στις 8 μ.μ., στην Πρέβεζα, στο «Preveza City», σε εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τη διαχείριση απορριμμάτων», θα μιλήσουν ο Σταύρος Αμάραντος, υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας, και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ηπείρου Γιώργος Μισιρλής, Κώστας Κωτσαντής και Πέτρος Λελοβίτης.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Κέρκυρας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο με θέμα «Διαχείριση απορριμμάτων προς όφελος του λαού - η πρότασή μας», με ομιλητή τον Γιάννη Μπορμπότη, υποψήφιο δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Θα ακολουθήσει παρουσίαση των υποψηφίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ