Τρίτη 16 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ
Με το ΚΚΕ για να υψώσουμε τείχος στην αντιλαϊκή πολιτική

Σε παρουσίαση υποψηφίων μίλησε η Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Οδυσσέας Μαάιτα, υποψήφιος δήμαρχος

Η απήχηση που βρίσκει το κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» αποτυπώθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χτες στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος (αμφιθέατρο «Σ. Κουγιουμτζής»), για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη.

Στην εκδήλωση μίλησαν η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής του Κόμματος, και ο Οδυσσέας Μαάιτα, υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη.

Η Θ. Καπέτη αναφέρθηκε στη σημασία της ενίσχυσης του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Ανέδειξε ότι με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ μπορεί να δυναμώσει η πραγματική ελπίδα, η αισιοδοξία ότι κάτι πάει να αλλάξει. Μπορεί να υψωθεί τείχος στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, να σημάνει αντεπίθεση για να μπουν στο επίκεντρο οι λαϊκές ανάγκες και η ικανοποίησή τους.

Απευθύνθηκε ιδιαίτερα στους χιλιάδες υπαλλήλους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που έχει η περιοχή της Πυλαίας - Χορτιάτη και τους κάλεσε να σκεφτούν αν θα αλλάξει τίποτα στη ζωή τους αν συνεχίσουν με κριτήριό τους την επιλογή του «μικρότερου κακού».

Ανέδειξε ότι μόνο με ισχυρό ΚΚΕ θα πιάσει τόπο η καταδίκη μέσω της ψήφου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που αποδείχθηκε η «μνημονιακότερη», και όχι επιστρέφοντας στις παλιές δοκιμασμένες συνταγές, σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, στα κόμματα δηλαδή που «σκάνε από το κακό τους» γιατί η ΕΕ, οι ΗΠΑ και μεγάλο μέρος από τους εγχώριους βιομήχανους, τραπεζίτες και εφοπλιστές προτιμούν τον ΣΥΡΙΖΑ για να «βγάλει τη βρώμικη δουλειά». Τα κόμματα που από κοινού με την κυβέρνηση χαράζουν και ψηφίζουν - όπως χάραζαν και πριν - όλους τους αντιλαϊκούς νόμους και τους περνάνε θηλιά στο λαιμό τους.

Ο Ο. Μαάιτα παρουσίασε πώς μέσα από την Τοπική Διοίκηση υλοποιείται ένα μεγάλο τμήμα της κεντρικής πολιτικής, του δρόμου ανάπτυξης δηλαδή που σχεδιάζεται από την κυβέρνηση και την ΕΕ, προς όφελος των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Και αναφέρθηκε στο παράδειγμα του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, που μπήκε συνδιοργανωτής σε φόρουμ για τις ενεργειακές εξελίξεις στην Ελλάδα και στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, από το οποίο παρέλασαν στελέχη της κυβέρνησης και της ΕΕ, της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, καθώς και ο πρέσβης των ΗΠΑ. Αλλά και το ρόλο που ανέλαβε στον εξωραϊσμό του ΝΑΤΟ στη συνείδηση του λαού, τόσο με τη διοργάνωση συνεδρίου όσο και με τη σύναψη συμφώνου συνεργασίας με το Στρατηγείο του Γ' ΣΣ, όπου εδρεύει το περίφημο ΝΑΤΟικό «κέντρο ταχείας αντίδρασης» (NRDC-GR).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Με ισχυρό ΚΚΕ και πιο δυνατή «Λαϊκή Συσπείρωση» ενισχύουμε το πραγματικό αντίβαρο στην αντιλαϊκή πολιτική (2023-09-22 00:00:00.0)
Ο λαός να πιστέψει στη δύναμή του, «να 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς» (2023-03-31 00:00:00.0)
Εξορμήσεις για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος (2021-06-02 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2014-02-15 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-02-15 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2010-10-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ