Δευτέρα 3 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΔΙΕΘΝΗ
Σοκ και θρήνος για τον Ρέγιες

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σε ηλικία 35 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου 1/6. Το δυστύχημα έλαβε χώρα κοντά στη γενέτειρα του Ρέγιες, Ουτρέρα, ενώ ο θάνατός του έγινε γνωστός από διαδικτυακό μήνυμα της Σεβίλλης, του συλλόγου όπου ο Ρέγιες είχε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να πάρει φωτιά. Μαζί με τον Ρέγιες επέβαιναν στο όχημα και δύο συγγενείς του.

Ο Ρέγιες ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σεβίλλης και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της επί οκτώ χρόνια, ενώ φόρεσε επίσης τις φανέλες των Αρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κόρντομπα, Τσινιάνγκ Λέοπαρντ και φέτος της Εξτρεμαδούρα.

Συνολικά κατέκτησε τρία Europa League με τη Σεβίλλη, ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Community Shield με την Αρσεναλ, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δύο Europa League και ένα Super Cup με την Ατλέτικο και ένα Κύπελλο Πορτογαλίας με την Μπενφίκα. Επίσης αγωνίστηκε 21 φορές με τα χρώματα της Εθνικής Ισπανίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ