Παρασκευή 7 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ενοχλήθηκαν...

Τους χάλασε η «σούπα», ενοχλήθηκαν και... επιστράτευσαν Πολάκη, με τις γνωστές χυδαιότητές του!

Εναν ακόμα κλασικό ψευτοκαβγά πήγαν να στήσουν σε τηλεοπτική εκπομπή ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αυτή τη φορά για την Υγεία (βλ. και το σχετικό σχόλιο στη σελ. 2), ωστόσο η παρέμβαση του Ηλία Σιώρα, στελέχους του ΚΚΕ και προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμού», ανέδειξε ότι η άθλια πραγματικότητα που βιώνουν ασθενείς και υγειονομικοί, με τα νοσοκομεία και όλες τις δομές δημόσιας Υγείας όλο και πιο βαθιά «στο κόκκινο», είναι αποτέλεσμα της ενιαίας αντιλαϊκής πολιτικής που συνέχισε και βάθυνε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ακριβώς από το σημείο που την έφτασαν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Και κάπου εκεί... ξαμολήθηκε ξανά στο διαδίκτυο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, σε μια αήθη επίθεση, να φωνάζει... «ντροπή σου!» στον κομμουνιστή συνδικαλιστή, να κάνει λόγο για «ηθελημένα ψεύδη» και με μπόλικο θράσος να αναπαράγει αθλιότητες ότι τάχα ο Ηλ. Σιώρας και το ΚΚΕ... «ξεπλένουν τις πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ»!

Για να τελειώνει το «καλαμπούρι» της κυβέρνησης και του Πολάκη τους: Αυτός που «ξέπλυνε» και ξεπέρασε τις μνημονιακές πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, προετοιμάζοντας το έδαφος και για τα επόμενα χτυπήματα, είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που τις εφάρμοσε μέχρι κεραίας και τις πήγε πολλά βήματα παραπέρα, για να υπηρετήσει τους στόχους του κεφαλαίου, τσακίζοντας τις ανάγκες των υγειονομικών και όλου του λαού.

Η πολιτική της εμπορευματοποίησης της Υγείας και του Φαρμάκου, της υποχρηματοδότησης, της γενίκευσης της «ευελιξίας», δεν μπορεί να κουκουλωθεί με χυδαιότητες και λάσπη!

Απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική και τις αθλιότητες που τη συνοδεύουν μπορεί να δώσει μόνο η άνοδος της πάλης των εργαζομένων και του λαού για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες τους, η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ που δίνει όλες του τις δυνάμεις σε αυτήν την κατεύθυνση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ