Πέμπτη 27 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Ολες και όλοι στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ, για τη μόνη κερδισμένη ψήφο!

Ο χαιρετισμός του Γ. Λαμπρούλη στη συγκέντρωση

Φίλοι και φίλες, συντρόφισσες και σύντροφοι,

Απευθυνόμαστε και από αυτό το βήμα στους εργατοϋπάλληλους, στους αγρότες, στους επαγγελματίες, στους συνταξιούχους, στους νέους και τις νέες, σε όλους όσοι νιώθουν προοδευτικοί, αριστεροί, δημοκράτες, που δεν κατέθεσαν τις αξίες τους στο σύστημα της βαρβαρότητας, στα επιτελεία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, σε όσους μετάνιωσαν που ψήφισαν τα κόμματα που τους απογοήτευσαν.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι στο χέρι σας!

Αξιοποιήστε την πείρα σας για να αχρηστεύσετε νέες και παλιές παγίδες εγκλωβισμού και εξαπάτησης. Διότι και την επόμενη μέρα των εκλογών θα ζουν και θα βασιλεύουν τα αντεργατικά μέτρα των τριών μνημονίων και των εκατοντάδων εφαρμοστικών νόμων των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.

Θα είναι εδώ η ανεργία και η εργασιακή ζούγκλα, οι τσακισμένοι μισθοί και συντάξεις, η «ευελιξία» στους χώρους δουλειάς και η ανασφάλεια.

Θα είναι εδώ η φοροληστεία, οι περικοπές στην Υγεία, στην Παιδεία και τα ματωμένα πλεονάσματα, που μετατρέπονται σε κάθε είδους διευκολύνσεις, φοροαπαλλαγές, εισφοροαπαλλαγές, επιδοτήσεις και «δωράκια» προς το κεφάλαιο και τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Εδώ θα είναι τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ, οι αντιλαϊκές δεσμεύσεις έως το 2060, η εμπλοκή στα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ που όλο και βαθαίνει στην ευρύτερη περιοχή.

Και όλα αυτά δεν θα αλλάξουν με την κυβερνητική αλλαγή αφού στην εξουσία, και μετά τις εκλογές, θα είναι και πάλι οι καπιταλιστές, οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Γι' αυτό, όποια κυβέρνηση και αν προκύψει, ο λαός αντικειμενικά θα συνεχίσει να βρίσκεται σε θέση «αντιπολίτευσης». Συνεπώς αυτό που κρίνεται στις εκλογές δεν είναι ποιος από τους ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ θα πάρει τη σκυτάλη για να συνεχίσει την επίθεση σε βάρος του λαού μας αλλά με ποιον τρόπο θα μπουν περισσότερα εμπόδια στην άσκηση της αντιλαϊκής πολιτικής, με ποιον τρόπο θα ανοίξει ο δρόμος για να βγουν στο προσκήνιο ο λαός και οι ανάγκες του.

Ποιος μπορεί να αποτελέσει την αντιπολίτευση αυτή; Μόνο ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ μπορεί να δυναμώσει το «αντίπαλο δέος» για να δυναμώσει η εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση!

Γιατί η δύναμη του ΚΚΕ στην κάλπη θα κατατεθεί:

Στη δύναμη της αντιπολίτευσης απέναντι στον βασικό εχθρό - τους επιχειρηματικούς ομίλους, τα συμφέροντά τους, για λογαριασμό των οποίων αποφασίζουν κυβερνήσεις και ΕΕ.

Θα κατατεθεί στην προσπάθεια να γίνουν περισσότερα βήματα για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, απέναντι στο μαύρο μέτωπο του κεφαλαίου και της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ.

Για να δυναμώσει η κοινή πάλη εργαζομένων, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, όλων όσοι πλήττονται σήμερα από τις πολιτικές των κυβερνήσεων και της ΕΕ, για να δυναμώσει η προσπάθεια για τη δική τους συμμαχία.

Για να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματικά φιλολαϊκή προοπτική, για να έρθει ο λαός στην εξουσία. Γι' αυτό παλεύει το ΚΚΕ. Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού.

Στις 7 Ιούλη μπορεί να γίνει ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά, ένα βήμα ανατροπής, για να βγει την επόμενη μέρα δυνατότερος ο λαός μας!

Ολες και όλοι στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ, για τη μόνη κερδισμένη ψήφο! Συνεχίζουμε, προχωράμε με αισιοδοξία, με πείσμα και ελπίδα! Θα τα καταφέρουμε!

Καλή δύναμη σε όλες και όλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ