Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2019 - Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να πρωτοστατεί στους αγώνες για δημόσια δωρεάν Υγεία

Με το ΔΣ του Συλλόγου Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Βορείου Ελλάδας
Με το ΔΣ του Συλλόγου Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Βορείου Ελλάδας
Στη συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου Επιστημονικού - Υγειονομικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Βορείου Ελλάδας τέθηκαν τα τεράστια προβλήματα, οι μεγάλες ελλείψεις στο πρωτοβάθμιο επίπεδο Υγείας και η τεράστια ανάγκη για άμεση πρόσληψη ιατρικού προσωπικού. Ιδιαίτερη ανησυχία εξέφρασαν οι συνδικαλιστές για τους σχεδιασμούς κλεισίματος του Κέντρου Υγείας Πύλης Αξιού, του μεγαλύτερου στην περιοχή, που, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισαν, θα σημάνει τη διάλυση των δομών Πρωτοβάθμιας Υγείας στην περιοχή, με τεράστιες συνέπειες για τους εργαζόμενους, τους κατοίκους, στους οποίους σήμερα προσφέρει δωρεάν σημαντικές υπηρεσίες, όπως η πραγματοποίηση εξειδικευμένων ακριβών εξετάσεων, προς όφελος ιδιωτικών δομών Υγείας που λειτουργούν στην περιοχή.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θύμισε τις προβλέψεις του ΚΚΕ για την εξέλιξη του τομέα Υγείας, οι οποίες δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Δήλωσε ότι είναι φανερό ότι έχουν αποφασίσει να τα δώσουν όλα στους ιδιώτες, ότι απαξιώνουν την Υγεία, ότι οι ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές κ.λπ. οφείλονται στο ότι θέλουν να ενισχύσουν τον ιδιωτικό τομέα.

Εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεση του ΚΚΕ στο κλείσιμο του ΚΥ της Πύλης Αξιού, το οποίο όχι μόνο δεν πρέπει να κλείσει, αλλά πρέπει και να στελεχωθεί, να στηριχθεί πάση θυσία, δεσμευόμενος για την απόλυτη στήριξη του ΚΚΕ στο αίτημα αυτό. Τόνισε ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει να πρωτοστατεί στους αγώνες, στη δράση μέσα και έξω απ' τη Βουλή, για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος για δημόσια δωρεάν Υγεία, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ