Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα «Εξελίξεις στο Τραπεζικό Σύστημα. Οι συνέπειες στους εργαζομένους και στα λαϊκά στρώματα», οργανώνει η Αχτίδα χρηματοπιστωτικού συστήματος του ΚΚΕ. Η συζήτηση θα γίνει αύριο, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2001 και ώρα 4.30 μ.μ., στα γραφεία της ΟΤΟΕ (Βησσαρίωνος 9, 4ος όροφος), με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν της Μεγάλης Σοσιαλιστικής Οχτωβριανής Επανάστασης, το Σάββατο, 1/12, στις 6 μ.μ., στο χώρο της φοιτητικής εστίας, Πατησίων 279 - 281. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία, προβολή ντοκιμαντέρ με σπάνιο ιστορικό υλικό, έκθεση φωτογραφίας και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, το Σάββατο, 1/12/2001, στο χώρο του «ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ».

- Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 83 χρόνια του ΚΚΕ πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο, 1η του Δεκέμβρη, στις 7.00 το απόγευμα, στη Στουτγκάρδη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Χουρμουζιάδης, βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ