Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΥΛΗ
Νέα αντιπαράθεση Κεδίκογλου - Γιαννόπουλου

Ανάλογο του συνήθους ύφους των πρωταγωνιστών του ήταν ήταν η συνέχεια του σίριαλ της αντιπαράθεσης Γιανόπουλου - Κεδίκογλου που δόθηκε χτες στη Βουλή με αφορμή την αίτηση για άρση ασυλίας του ανεξάρτητου βουλευτή Εύβοιας. Εντονοι ήταν οι χαρακτηρισμοί που εκτοξεύτηκαν και από τις δυο πλευρές με τον Β. Κεδίκογλου να αποκαλεί τον Ε. Γιαννόπουλο «συνεργάτη των Νάζι» και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνη να άπαντα λέγοντας «βουλωστο σχιζοφρενή και παρανοϊκέ»!

Σε μια παραληρηματική παρέμβασή του όμως ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος καταφέρθηκε κατά του «Ριζοσπάστη», κατηγορώντας τον ότι δημοσίευσε όσα υποστηρίζει ο Β. Κεδίκογλου καθώς και κατά του ΚΚΕ, λέγοντας ότι «τους θεωρεί όλους προδότες».

Σχολιάζοντας στην αίθουσα τη στάση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Αντώνης Σκύλλακος, σημείωσε πως «πίστευα ότι η αντιπαράθεση του κ. Γιανόπουλου με το "Ριζοσπάστη" και το ΚΚΕ βαίνει προς ομαλοποίηση. Ακουσα όμως άδικες κατηγορίες», προσθέτοντας πάντως πως «εάν θέλει αντιπαράθεση ο κ. Γιαννόπουλος και από το "Ρ" και από το κόμμα μας θα την έχει» και τονίζοντας ότι «πότε δε μας πέρασε η ιδέα να ποινικοποιήσουμε συμπεριφορές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ