Τετάρτη 30 Οχτώβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΒΟΛΒΗΣ
Ανακοίνωση καταδίκης των γεγονότων στα Βρασνά

«

Καταδικάζουμε τα απαράδεκτα γεγονότα στα Βρασνά, υποκινούμενα από ακραία φασιστικά στοιχεία, όπου δυστυχώς συμμετείχαν και άλλοι συνδημότες μας». Αυτό τονίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Βόλβης με αφορμή τα γεγονότα της περασμένης βδομάδας σε βάρος προσφύγων και μεταναστών. Και συνεχίζει: «Τα υπαρκτά προβλήματα της κατανομής και διαχείρισης των προσφύγων και των μεταναστών δεν πρέπει να οδηγούν συνδημότες μας να στοιχίζονται πίσω από τέτοιες συμπεριφορές. Αυτή η στάση δεν εκφράζει το σύνολο των κατοίκων του δήμου Βόλβης. Πολλοί απ' αυτούς έχουν επιδείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε αυτούς τους ταλαίπωρους ανθρώπους που έχουν φιλοξενηθεί στο παρελθόν είτε στη δομή του Βαγιοχωρίου είτε σε διαμερίσματα της περιοχής μας.

Οι πόλεμοι του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που συνεχίζουν να ξεριζώνουν χιλιάδες ανθρώπους, η φτώχεια και η πείνα των λαών, η απαράδεκτη Συμφωνία ΕΕ και Τουρκίας που εγκλωβίζει χιλιάδες στη χώρα μας, δεν έχουν τελειωμό.

Ευθύνες έχει και η δημοτική αρχή του δήμου Βόλβης αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση, που εκπρόσωποί τους συμμετείχαν στα γεγονότα. Η ρητορική τους στα Δημοτικά Συμβούλια αλλά και έξω από αυτά πυροδότησαν τα γεγονότα. Δυστυχώς, καμία άλλη φωνή πλην της "Λαϊκής Συσπείρωσης" δεν ακούστηκε, υποκύπτοντας στον λαϊκισμό. Καλούμε τους συνδημότες μας να κλείσουν το δρόμο σε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές, να υψώσουμε τείχος στις φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ