Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Δραστηριότητα Αγροτικών Συλλόγων

Υλοποιώντας τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, Αγροτικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδίες σε όλη τη χώρα εντείνουν τη δραστηριότητά τους σε τοπικό, περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο.

  • Σήμερα, Παρασκευή, στις 11 π.μ., η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας πραγματοποιεί διαμαρτυρία στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στον Πύργο, για τις εξισωτικές αποζημιώσεις. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ για τις υπέρογκες αυξήσεις στα αγροτικά και οικιακά τιμολόγια.
  • Την Κυριακή 10/11, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιεί το 2ο Συνέδριό της, στις 10 π.μ. στο δημαρχείο Μεσσήνης, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτό, ενισχύοντας την οργάνωση και τους αγώνες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.
  • Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας πραγματοποιεί ανοιχτή σύσκεψη για την καλύτερη καταγραφή των προβλημάτων και την οργάνωση της δράσης για το επόμενο διάστημα, την Παρασκευή 15/11, στις 6 μ.μ., στο κοινοτικό κατάστημα της Ανθήλης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ