Τρίτη 26 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Διακινείται το Λεύκωμα με πρωτότυπα ντοκουμέντα

Σε εξέλιξη και η έκθεση αρχειακού υλικού με θέμα «Ενας αιώνας δράσης μέσα από τις εκδόσεις του ΚΚΕ»

Από τη διακίνηση του Λευκώματος στην ημερίδα
Από τη διακίνηση του Λευκώματος στην ημερίδα
Στο φουαγιέ της Αίθουσας Συνεδρίων διακινούνταν το Λεύκωμα που έχει επιμεληθεί η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, με τίτλο «1944. Η Απελευθέρωση της Αθήνας και η ταξική σύγκρουση του Δεκέμβρη. Ντοκουμέντα και διδάγματα», μια έκδοση που φέρνει για πρώτη φορά στο φως ντοκουμέντα της περιόδου στην οποία αναφέρεται.

Η εκδήλωση παρουσίασης του Λευκώματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, και θα ολοκληρωθεί με μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο αντάρτικο τραγούδι. Συμμετέχουν: Ρίτα Αντωνοπούλου, Στάθης Δρογώσης, Κώστας Θωμαΐδης, Νατάσα Μουσάδη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Διονύσης Τσακνής, Μανώλης Φάμελλος. Ενορχήστρωση: Θύμιος Παπαδόπουλος.

Σε εξέλιξη η έκθεση αρχειακού υλικού

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της ΚΟ Αττικής για τα 75 χρόνια από την Απελευθέρωση της Αθήνας και την ένοπλη ταξική σύγκρουση του Δεκέμβρη του '44, είναι σε εξέλιξη και η έκθεση αρχειακού υλικού του Κόμματος, στην έδρα της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241), με τίτλο «Ενας αιώνας δράσης μέσα από τις εκδόσεις του ΚΚΕ».

Ωρες και μέρες λειτουργίας της έκθεσης: Τετάρτη 5 μ.μ. - 8 μ.μ., Παρασκευή 5 μ.μ. - 8 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή 10 π.μ. - 1 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 μ.μ.. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ