Πέμπτη 28 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σε εξέλιξη η έκθεση αρχειακού υλικού

«Ενας αιώνας δράσης μέσα από τις εκδόσεις του ΚΚΕ» το θέμα της

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της ΚΟ Αττικής για τα 75 χρόνια από την Απελευθέρωση της Αθήνας και την ένοπλη ταξική σύγκρουση του Δεκέμβρη του '44, σε εξέλιξη είναι η έκθεση αρχειακού υλικού του Κόμματος, στην έδρα της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241), με τίτλο «Ενας αιώνας δράσης μέσα από τις εκδόσεις του ΚΚΕ».

Μέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Τετάρτη 5 μ.μ. - 8 μ.μ., Παρασκευή 5 μ.μ. - 8 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή 10 π.μ. - 1 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 μ.μ. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου.

Παράλληλα, διακινείται το Λεύκωμα που έχει επιμεληθεί η ΚΟ Αττικής με τίτλο «1944. Η Απελευθέρωση της Αθήνας και η ταξική σύγκρουση του Δεκέμβρη. Ντοκουμέντα και διδάγματα». Η εκδήλωση παρουσίασης του Λευκώματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, και θα ολοκληρωθεί με μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο αντάρτικο τραγούδι. Συμμετέχουν: Ρίτα Αντωνοπούλου, Στάθης Δρογώσης, Κώστας Θωμαΐδης, Νατάσα Μουσάδη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Διονύσης Τσακνής, Μανώλης Φάμελλος. Ενορχήστρωση: Θύμιος Παπαδόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ