Παρασκευή 29 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει φασιστική επίθεση σε βάρος μέλους του Κόμματος

Την άνανδρη και θρασύδειλη φραστική επίθεση από φασιστοειδές της Ευκαρπίας κατά του μέλους του Κόμματος και συμβούλου της Κοινότητας Ευκαρπίας, Βέτας Παπαδοπούλου, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Οπως αναφέρει, «στα σκοτάδια της Ευκαρπίας, άντρας με καλυμμένο το πρόσωπό του και περιμένοντάς την έξω από το σπίτι της επιτέθηκε φραστικά εναντίον της φωνάζοντας υβριστικά και απειλητικά συνθήματα. Το περιστατικό συμβαίνει για δεύτερη φορά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά πως αυτό που τους ενοχλεί είναι η πρωτοπόρα δράση του Κόμματος για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα της περιοχής όπως ο σχεδιασμός για την καύση απορριμμάτων από το "ΤΙΤΑΝ". Τους ενοχλεί η δράση μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Η δράση του Κόμματος ενάντια στο σύστημα που στηρίζει και γεννά τους κάθε λογής φασίστες αποτελεί "καρφί" στο μάτι τους, και αυτό είναι που τους πονάει».

Η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης σημειώνει ότι είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα κάμψουν το ηθικό και θα φοβίσουν τους κομμουνιστές. Και καλεί το λαό και τη νεολαία της Ευκαρπίας με την πάλη τους να απομονώσουν τους νοσταλγούς του Μεταξά, τους υμνητές του Χίτλερ και του φασισμού, τα τσιράκια των εφοπλιστών και των βιομηχάνων καθώς και το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που τους γεννά, τους συντηρεί και τους χρησιμοποιεί ως ιδεολογικό και κατασταλτικό μηχανισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ