Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παράνομη επέκταση βιομηχανίας στο Κρυονέρι

Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ στην υπουργό ΠΕΧΩΔΕ

Το θέμα της παράνομης επέκτασης της βιομηχανίας «PIGGY ΑΒΕΕ», που έχει εκμισθωθεί στην εταιρία «Θράκη ΑΕ Παραγωγής και Βιομηχανίας Κρέατος» στο Κρυονέρι Αττικής, φέρνουν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος και Λιάνα Κανέλλη, με Ερώτηση που απευθύνουν προς την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ.

Οπως αναφέρουν οι βουλευτές του ΚΚΕ, η συγκεκριμένη βιομηχανία τα τελευταία 3 χρόνια έχει προχωρήσει σε επεκτάσεις πέραν των νόμιμων οικοδομικών αδειών και χωρίς περιβαλλοντική αδειοδότηση. Οι συγκεκριμένες εργασίες που συνεχίζονται, έχουν επιφέρει καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον και μάλιστα καλύφθηκε και ρέμα που αποτελεί παραρεμάτιο του Κηφισού ποταμού.

Παρά τις επανειλημμένες αντιδράσεις κατοίκων, φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής και τις επαναλαμβανόμενες αυτοψίες και αποφάσεις για διακοπή των οικοδομικών εργασιών από το Πολεοδομικό Γραφείο Καπανδριτίου Αττικής - καταγγέλλουν οι βουλευτές του ΚΚΕ - η εταιρία συνεχίζει να αυθαιρετεί, αδιαφορώντας για τις σοβαρές συνέπειες για το περιβάλλον, αλλά και τους κινδύνους που εγκυμονεί η κάλυψη του ρέματος.

Και καταλήγοντας οι δύο βουλευτές ερωτούν την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ τι μέτρα προτίθεται να πάρει, ώστε να σταματήσει η ασυδοσία της συγκεκριμένης εταιρίας, να κατεδαφιστούν τα αυθαίρετα και να αποκατασταθεί το περιβάλλον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ