Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Ανοικτή πολιτική εκδήλωση διοργανώνει η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου για τη συζήτηση των θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Την παρουσίαση θα κάνει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ.

- Η ΚΟ Αμφισσας διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, συγκέντρωση, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα Σορώκου, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ.

- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, την Παρασκευή, 7/12, στις 9 το πρωί.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Αμπελοκήπων πραγματοποιούν συνεστίαση την Παρασκευή, 7/12, στην ταβέρνα «Το Αδιαχώρητο» (Πανόρμου και Δουκ. Πλακεντίας), προς τιμήν των 83 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ.

- Η Περιαστική Αχτίδα της ΚΟΘ του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση, στα πλαίσια της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, την Παρασκευή 7 Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ., στο κέντρο ΠΙΘΑΡΙΑ στα Πεύκα (Ρετζίκι).

- Η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στα πλαίσια της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, το Σάββατο 8 Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ., στο κέντρο «ΑΙΓΛΗ» στη Γανόχωρα Πιερίας.

- Συνεστίαση, προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, διοργανώνει το Σάββατο 8 Δεκέμβρη η Αχτιδική Επιτροπή Αλμυρού του Κόμματος στο κέντρο «Κωνσταντίνος Ούτας», όπου θα τραγουδήσουν τα συγκροτήματα «ΝΟΣΤΟΣ» και «Ωδική κυκλοφορία».

- Η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καλεί στην ετήσια συνεστίασή της το Σάββατο, 8/12, στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, προς τιμήν των 83 χρόνων ηρωικής ζωής και δράσης του Κόμματος.

- Οι ΚΟ Χαϊδαρίου του ΚΚΕ προσκαλούν στη συνεστίαση που διοργανώνουν το Σάββατο, 8/12, στο κέντρο «Ο Ανέστης» (Βουλγαροκτόνου 5, Δαφνί) και ώρα 9 μ.μ. προς τιμήν των 83 χρόνων του ΚΚΕ.

- Η ΚΟ Σαλαμίνας πραγματοποιεί τη συνεστίασή της το Σάββατο, 8/12, στην ταβέρνα «Το Κύμα» στην παραλία Αγ. Νικολάου (ώρα προσέλευσης 8.30 μ.μ.).

- Η ΚΟΒ Καματερού διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Κυριακή, 9/12, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

- Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη - συζήτηση, την Τετάρτη, 12/12, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

- Οι ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ καλούν στη συνεστίαση που διοργανώνουν την Παρασκευή, 14 Δεκέμβρη, στις 9 μ.μ. στο «Κουτούκι» (Κερκύρας 27), προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ