Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση Σκανδαλίδη - Κωνσταντόπουλου

Με τον πρόεδρο του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλο συναντήθηκε χτες ο υπουργός Εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδης, προκειμένου να τον ενημερώσει για τους σχεδιασμούς του υπουργείου του επί θεμάτων που άπτονται της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της αποκέντρωσης, της διοικητικής μεταρρύθμισης, αλλά και του πολιτικού συστήματος και του εκλογικού νόμου.

Αμέσως μετά τη συνάντηση σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΝ δεν έκανε κανένα σχόλιο για τους σχεδιασμούς του υπουργείου Εσωτερικών, που αναμένεται να κινούνται σε αντιδραστική κατεύθυνση, αντιθέτως δήλωσε τη διαθεσιμότητα του κόμματός του για συμμετοχή στο διάλογο που σχεδιάζει να ανοίξει ο υπουργός Εσωτερικών. «Πρέπει να συζητήσουμε αυτά τα θέματα. Θεωρούμε θετική την πρωτοβουλία να ανοίξουν αυτά τα ζητήματα, αρκεί να μη μείνουν όλα αυτά τα θέματα στο επίπεδο του σχεδιασμού» ανέφερε και συμπλήρωσε πως ο ΣΥΝ ζητά εφαρμογή της απλής αναλογικής.

Ο Κ. Σκανδαλίδης έκανε δηλώσεις περί της απαίτησης «θεσμικών παρεμβάσεων ώστε να υπάρξει καλύτερη λειτουργία της δημοκρατίας» και δήλωσε αισιόδοξος ότι τελικά τα κόμματα θα βρουν κοινό δρόμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ