Πέμπτη 5 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κινητοποιήσεις στην υπόλοιπη χώρα
  • Συγκέντρωση στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο πραγματοποίησε χτες η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, καταγγέλλοντας το γεγονός ότι ο ΕΛΓΑ δεν αποζημιώνει όλα τα αίτια για τις καταστροφές στην παραγωγή από φυσικά φαινόμενα, ενώ καθυστερούν και τα πορίσματα των ελέγχων. Την Κυριακή 8/12 η Ομοσπονδία οργανώνει σύσκεψη στις 10.30 π.μ. στην καφετέρια Αγραφιώτη στην Κυψέλη.
  • Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας» καλεί σε συμμετοχή σήμερα Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στο συλλαλητήριο για την Κοινωνική Ασφάλιση στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας και την Πέμπτη 12 Δεκέμβρη, στις 9 π.μ., σε συγκέντρωση στα δικαστήρια Αιγίου, όπου δικάζονται αγρότες που συμμετείχαν στα μπλόκα του 2017.
  • Αγροτικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα αγροτών του νομού Ηρακλείου που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων ετοιμάζουν σήμερα Πέμπτη αγωνιστική «υποδοχή» στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ. Βορίδη, ο οποίος θα βρίσκεται στην πόλη. Το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στις 11 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας. Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ν. Χανίων.
  • Οι τρέχουσες εξελίξεις στον αγροτικό τομέα και η σύσταση Αγροτικού Συλλόγου στην περιοχή απασχόλησαν τη σύσκεψη αγροτών και κτηνοτρόφων της επαρχίας Λιβαδειάς, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στη Χαιρώνεια από την Ομάδα Πρωτοβουλίας αγροτών. Η σύσκεψη, στην οποία μίλησαν ο Γ. Βάγγος και ο Ρ. Μαρούδας εκ μέρους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, ολοκληρώθηκε σε κλίμα αισιοδοξίας, θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία Αγροτικού Συλλόγου Επαρχίας Λιβαδειάς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ