Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Αποτροπή πλειστηριασμού ύστερα από αγωνιστική παρέμβαση

Την αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας, που κατορθώθηκε ύστερα από αγωνιστική παρέμβαση, χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή του ΠΑΜΕ για την υπεράσπιση της Λαϊκής Κατοικίας.

Οπως αναφέρει, «την Τετάρτη 18/12, μετά από παρέμβαση στην Εθνική Τράπεζα από συνδικάτα και συνδικαλιστές σωματείων, μεταξύ αυτών και του Σωματείου Χρηματοπιστωτικού Αττικής, έγινε αναστολή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας οφειλέτη - στην περιοχή του Χολαργού - ο οποίος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Μέχρι λίγες μέρες πριν την ημέρα εκτέλεσης του πλειστηριασμού, η Τράπεζα δήλωνε ότι για οποιαδήποτε αναστολή απαιτούνται 20.000 ευρώ. Η παρέμβαση των συνδικάτων έφερε αποτέλεσμα και έγινε το πρώτο βήμα για τη σωτηρία της συγκεκριμένης κατοικίας».

Με δεδομένο ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, η Επιτροπή του ΠΑΜΕ για την υπεράσπιση της Λαϊκής Κατοικίας καλεί «όλους όσοι βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν το σπίτι τους να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας και να δούμε τρόπους παρέμβασης για να μη χαθεί κανένα σπίτι».

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 210.38.33.786 και 697.40.10.107.

Τέλος, η Επιτροπή εύχεται καλές γιορτές και «ο καινούργιος χρόνος να μπει αγωνιστικά, για να μην πέσει κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ