Πέμπτη 30 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Συμπαράσταση στους απλήρωτους εργολαβικούς της ΛΑΡΚΟ

Από παλιότερη κινητοποίηση των εργολαβικών της «ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ»
Από παλιότερη κινητοποίηση των εργολαβικών της «ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ»
Με συσκέψεις, περιοδείες και Γενικές Συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δίνουν συνέχεια στην αγωνιστική τους δράση, με νέες δυνάμεις και μαχητικότητα μετά το μεγάλο συλλαλητήριο του περασμένου Σαββάτου στην Αθήνα, ενάντια στα αντιλαϊκά σχέδια κυβέρνησης - κεφαλαίου για εκποίηση της επιχείρησης.

Στο επίκεντρο αυτής της δράσης βρίσκονται οι μαζικές διαδικασίες για να αποφασιστούν συλλογικά οι μορφές και το πρόγραμμα αγωνιστικής συνέχειας, όπως και η συνέχεια των πολύμορφων πρωτοβουλιών για την ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών, των άλλων συνδικάτων και μαζικών φορέων.

Οπως υπογράμμισε το κλαδικό Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας και κατά την προχτεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μαζί με τα επιχειρησιακά σωματεία της ΛΑΡΚΟ, τα σωματεία καλούνται να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων όπως αυτές εκφράστηκαν με τη μαζική τους κάθοδο στην Αθήνα, αλλά και με το κλίμα που μετέφεραν πίσω στους χώρους δουλειάς.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναδεικνύοντας την ανάγκη ενίσχυσης της ταξικής αλληλεγγύης μεταξύ των εργατών της ΛΑΡΚΟ, ανεξάρτητα από την εργασιακή σχέση που έχουν με την επιχείρηση, το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας θα κάνει σήμερα Πέμπτη στις 6 π.μ. εξόρμηση στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους εργολαβικούς της «ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ», οι οποίοι εργάζονται στη ΛΑΡΚΟ και για ακόμη μια φορά αντιμετωπίζουν προβλήματα απληρωσιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ