Τρίτη 4 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με μεγάλη επιτυχία το γλέντι της Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, μεγαλύτερη συμμετοχή από ποτέ και ευχές για καλή χρονιά με υγεία, ευημερία και ειρήνη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 2 Φλεβάρη το γλέντι για την κοπή της πίτας που οργάνωσε η Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης Ειδικών Δυνάμεων ε.α. και βουλευτής του Κόμματος.

Παρευρέθηκαν ακόμη τα μέλη του ΠΓ Δημήτρης Αρβανιτάκης, Γιάννης Πρωτούλης και Λουίζα Ράζου, Γραμματέας της ΚΟ Αττικής, καθώς και τα μέλη της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, Δημήτρης Γόντικας, Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, Γιάννης Γκιόκας, Διαμάντω Μανωλάκου, Χρήστος Κατσώτης και Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Επίσης η βουλευτής του Κόμματος Λιάνα Κανέλλη.

Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από πολλούς φορείς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ενώ την πίτα έκοψαν οι Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος ε.α., και ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αντιπροσωπείες από: Την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, την «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών», την Πρωτοβουλία Αποστράτων, την Ανεξάρτητη Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, την Πανελλήνια Ενωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, την Κίνηση για την Εθνική Αμυνα, την Κίνηση Αποστράτων Αστυνομικών, αντιπροσωπεία του ΔΣ πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων Σωματείων και Ομοσπονδίας και εργαζόμενοι του πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, ο πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών του ΠΝ, αντιπλοίαρχος Νίκος Βασιλείου, ο αντιστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος Διονύσης Βορίσης και ο επίτιμος υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Νικόλαος Κοτσιώρης. Επίσης παρευρέθηκαν νέοι που υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία τους.

Από το βήμα της εκδήλωσης ανακοινώθηκε και η δημιουργία της ιστοσελίδας alt.gr, με θέματα σχετικά με τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Αμέσως μετά το γλέντι άναψε με τους ήχους των συγκροτημάτων «Ρωμιοσύνη» και «alt-attack».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ