Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΛΑΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Κάλεσμα ενότητας και αγώνα

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση και εξέλεξε προεδρείο

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους του κλάδου για αγωνιστική ετοιμότητα και συσπείρωση στους χώρους δουλιάς, δημιουργώντας επιτροπές αγώνα, πλαισιώνοντας κάθε δραστηριότητα του Συνδικάτου, ώστε να αντιπαλέψουν κάθε αντεργατική επίθεση συντονισμένα με την εργατική τάξη μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ, απευθύνει η νέα διοίκηση του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος, η οποία συγκροτήθηκε σε Σώμα μετά τις εκλογές και εξέλεξε το νέο προεδρείο.

Στην εισήγηση του προέδρου του Συνδικάτου Π. Κυριαζίδη και στις ομιλίες των μελών της διοίκησης, επισημάνθηκε η μεγάλη σημασία των αρχαιρεσιών, τόσο στην αύξηση των ψηφισάντων όσο και στη συμμετοχή των εργαζομένων από ακόμα περισσότερους χώρους δουλιάς του κλάδου.

Οπως τονίστηκε, η μάχη των αρχαιρεσιών δόθηκε σε μια δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν τη γενικότερη επίθεση του κεφαλαίου - κυβέρνησης ενάντια στις κατακτήσεις και τα δικαιώματά τους. Οι εργαζόμενοι όμως στα τσαγκαράδικα, στην κλωστοϋφαντουργία, στον ιματισμό έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ψηφίζοντας μαζικά, ταξικά, ενωτικά. Αυτό, καθώς συνειδητοποίησαν την ανάγκη ύπαρξης δυνατού συνδικάτου που να εκφράζει την αγωνιστική ενότητα των εργαζομένων ενόψει και της αντεργατικής επίθεσης που ετοιμάζει η κυβέρνηση αξιοποιώντας τον πόλεμο των ιμπεριαλιστών.

Τέλος, η νέα διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα να συμμετάσχει στη σημερινή αντιπολεμική διαδήλωση των μαζικών φορέων της Αθήνας και στην πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ