Σάββατο 28 Μάρτη 2020 - Κυριακή 29 Μάρτη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ - ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Εκατοντάδες υπογραφές για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων του λαού

«Δυναμώνουμε τη φωνή μας για μέτρα προστασίας της υγείας όλων των εργαζομένων, όλου του ελληνικού λαού»: Το σύνθημα αυτό προτάσσουν Συνδικάτα, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες σε κοινό ψήφισμα, με το οποίο διεκδικούν επείγοντα αιτήματα για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις τονίζουν ότι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή «για να μην μπουν τα εργατικά δικαιώματα σε καραντίνα».

Το ψήφισμα μέχρι στιγμής συνυπογράφουν:

Τα Εργατικά Κέντρα: Αγρινίου, Αρτας, Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Θεσπρωτίας, Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Λαμίας, Λάρισας, Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, Λέσβου, Λευκάδας - Βόνιτσας, Νάουσας, Σάμου και το παράρτημα Λήμνου του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου.

Οι Ομοσπονδίες: Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ), Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΟΕΦΣΕΕ), Λογιστών (ΠΟΛ), Οικοδόμων, Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ), Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή (ΠΟΜΕΕΑ), Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ) και Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Επίσης, εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία από τους κλάδους των Τηλεπικοινωνιών, της Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού, του Τύπου - Χαρτιού, του Φαρμάκου, των Κατασκευών, του Μετάλλου, της Ενέργειας, της Χημικής Βιομηχανίας, των Τροφίμων - Ποτών, του Εμπορίου - Υπηρεσιών, του Τουρισμού, του Χρηματοπιστωτικού, των Μεταφορών, της Υγείας, της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού, του Δημοσίου, των ΟΤΑ καθώς και σωματεία συνταξιούχων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ