Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ καλεί σήμερα Κυριακή, 16/12, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Πρέβεζα Σίτι», σε σύσκεψη με θέμα τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές και τις θέσεις του Κόμματος. Ομιλητής θα είναι ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Ελληνικού του ΚΚΕ, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης, πραγματοποιεί συνεστίαση σήμερα Κυριακή, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα «Τα λιθαρίτσια».

- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ οργανώνει συνεστίαση σήμερα Κυριακή, στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα «Ποσειδωνία», στην Κόρινθο.

- Η ΚΟΒ Κηφισιάς του ΚΚΕ, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, οργανώνει γλέντι στα γραφεία της, Κιθαιρώνος 4, στην Κηφισιά, σήμερα Κυριακή, το μεσημέρι. Στη λαχειοφόρο θα κληρωθούν πίνακες ζωγραφικής, χειροποίητα κοσμήματα και βιβλία.

- H Αχτίδα Υγείας-Πρόνοιας του ΚΚΕ πραγματοποιεί σήμερα, Κυριακή, συνεστίαση στη ρεμπέτικη γωνιά «Ο Σεβντάς». Ωρα προσέλευσης από τις 9 μ.μ.

- Η ΚΟΒ Παιδείας 5ου Διαμερίσματος - Γκράβας του ΚΚΕ, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, θα παρακολουθήσει σήμερα Κυριακή, στις 8 μ.μ., τη θεατρική παράσταση της Λείας Βιτάλη «Το μεγάλο παιχνίδι», από το θίασο της «Νέας Σκηνής» του Α. Αντωνίου στην οδό Νάξου 84 στην πλατεία Κολιάτσου.

- Οι ΚΟ Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση στο Παναιτώλιο, αύριο Δευτέρα, 17/12, στις 6.30 μ.μ., για τις θέσεις του Κόμματος σχτικά με τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Ομιλητής θα είναι ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ