Παρασκευή 12 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους και το λαό που δεν μπορούν να αναπνεύσουν στο σημερινό σύστημα

Στο συλλαλητήριο των Ομοσπονδιών, των Εργατικών Κέντρων και των Συνδικάτων στο Σύνταγμα συμμετείχε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γενικό της Γραμματέα, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος έκανε την εξής δήλωση:

«Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζομένους, τις λαϊκές οικογένειες, που δεν μπορούν να αναπνεύσουν μέσα σε ένα σύστημα για το οποίο έχουν πληρώσει πάρα πολλά και συνεχίζουν να πληρώνουν ακόμα και με τη ζωή τους, λόγω των τεράστιων ελλείψεων στον τομέα της Υγείας. Δεν μπορούν να αναπνεύσουν λόγω της αναδουλειάς, της ανασφάλειας, της φτώχειας, των χαμηλών μεροκάματων, της ανεργίας. Δεν μπορούν να αναπνεύσουν από την κρατική καταστολή, τη βία, τα χρέη στις τράπεζες, σε άλλες υπηρεσίες».

Αναφορικά με την αλληλεγγύη στον αμερικανικό λαό, ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε:

«Η πορεία μας στη συνέχεια προς την αμερικάνικη πρεσβεία θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη μας προς τον αμερικανικό λαό, που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στους δρόμους του αγώνα ενάντια σε μια κυβέρνηση, την κυβέρνηση Τραμπ, που εκφράζει όλη την καπιταλιστική βαρβαρότητα, το ρατσισμό, την τρομοκρατία και την καταστολή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ