Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΕΥΒΟΙΑ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Αίτημα για έκτακτες συνεδριάσεις Περιφερειακού και Δημοτικών Συμβουλίων

Αίτημα για έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας και των Δημοτικών Συμβουλίων Χαλκίδας και Διρφύων - Μεσσαπίων υπέβαλαν χτες οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να αποφασιστούν άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων.

Μέσα από τις έκτακτες συνεδριάσεις, οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα θέσουν τη διοίκηση της Περιφέρειας και τις διοικήσεις των δήμων προ των ευθυνών τους και θα απαιτήσουν να ασκηθεί πίεση προς την κυβέρνηση για αποκατάσταση των ζημιών, διεκδίκηση ολοκληρωμένης παρέμβασης αντιπλημμυρικής προστασίας και αποζημίωσης των πληγέντων. Ακόμα, θα ζητήσουν να αναλάβουν οι δήμοι την προσφορά βοήθειας προς τους κατοίκους για τον καθαρισμό των σπιτιών, των αυλών και της περιουσίας τους συνολικότερα από τις μεγάλες ποσότητες λάσπης και φερτών υλών.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι η δημοτική αρχή Χαλκίδας προχώρησε στην αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη, αποτρέποντας έτσι τη δυνατότητα άμεσης συζήτησης για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ