Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΕΥΒΟΙΑ
ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δίπλα στους πληγέντες από την πρώτη στιγμή

Από την πρώτη στιγμή, νωρίς το πρωί της Κυριακής, το ΚΚΕ βρέθηκε στο πλευρό του λαού της κεντρικής Εύβοιας, αναδεικνύοντας την έκταση του προβλήματος και απαιτώντας την παρέμβαση του κρατικού μηχανισμού για να σωθούν ζωές.

Στο Ληλάντιο πεδίο βρέθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Στερεάς και Εύβοιας του Κόμματος.

Νωρίς το μεσημέρι της ίδιας μέρας, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», επισκέφθηκε την περιοχή των Ψαχνών.

Στο Ληλάντιο πεδίο, την πλευρά της νότιας Εύβοιας, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής και ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

Τα Ψαχνά και τα γύρω χωριά επισκέφθηκε κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη και το πρωί της Δευτέρας.

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Ληλάντιο πεδίο βρέθηκε κλιμάκιο με επικεφαλής τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο πλαίσιο των περιοδειών, τα στελέχη του Κόμματος συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, αναδεικνύοντας τις πραγματικές αιτίες για τις καταστροφικές πλημμύρες. Και τόνισαν παράλληλα ότι το ΚΚΕ θα σταθεί στο πλευρό τους, όπως έχει κάνει σε αρκετές περιπτώσεις και σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπιζαν τα προηγούμενα χρόνια και θα απαιτήσει την αποκατάσταση των ζημιών, αλλά και την αποζημίωση των περιουσιών που καταστράφηκαν.


Από την περιοδεία στα Πολιτικά
Από την περιοδεία στα Πολιτικά

Από την περιοδεία στο Μπούρτζι
Από την περιοδεία στο Μπούρτζι

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ