Τρίτη 3 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΣΕΙΣΜΟΣ 6,7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΜΝΗΝΑΚΑ
Να επισκευαστούν οι ζημιές και να μπει επί τάπητος το θέμα της αντισεισμικής θωράκισης

Από την περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την Μαρία Κομνηνάκα
Από την περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την Μαρία Κομνηνάκα
Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτή του ΚΚΕ, και τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, πραγματοποίησε περιοδεία από το πρωί του Σαββάτου στις περιοχές του νησιού της Σάμου που χτυπήθηκαν από το σεισμό. Στο κλιμάκιο, επίσης, συμμετείχαν η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βορείου Αιγαίου, Αγλαΐα Κυρίτση, ο περιφερειακός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σταμάτης Φιλιππής και ο δημοτικός σύμβουλος Σάμου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Τζίχας.

Η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ, κατά την περιοδεία έκανε την εξής δήλωση:

«Είμαστε εδώ κλιμάκιο του ΚΚΕ, για να συμπαρασταθούμε στους Σαμιώτες, που πληρώνουν ακόμα ένα βαρύ τίμημα.

Πρώτα και κύρια να εκφράσουμε την οδύνη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο νέων παιδιών, να ευχηθούμε καλή ανάρρωση σε όσους έχουν τραυματιστεί.

Σ' αυτήν τη φάση είναι επιτακτική ανάγκη η πολιτεία να φροντίσει για να αποκατασταθούν άμεσα ό,τι ζημιές υπάρχουν στα σπίτια των κατοίκων, να ελεγχθούν τα κτίρια, νοσοκομεία, τα σχολεία, όλα τα δημόσια κτίρια, να στεγαστεί ο κόσμος.

Βέβαια θεωρούμε ότι πρέπει να μπει επί τάπητος για ακόμα μια φορά το θέμα της πρόληψης γι' αυτά τα ζητήματα της αντισεισμικής θωράκισης, για να μη μετράμε συνεχώς τις πληγές μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ