Παρασκευή 13 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διαδικτυακές συζητήσεις για μέτρα προστασίας στα σχολεία και τηλεκπαίδευση

Με διαδικτυακές πρωτοβουλίες συνεχίζεται ο αγώνας των μαθητών στη Θεσσαλονίκη, για μέτρα προστασίας στα σχολεία αλλά και για μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή όλων των μαθητών στην τηλεκπαίδευση.

Στο πλαίσιο αυτό, διαδικτυακές συζητήσεις οργανώνουν ήδη τα 5μελή και 15μελή σε 2ο ΕΠΑΛ Νεάπολης, 1ο Γυμνάσιο Μενεμένης, 1ο Γυμνάσιο Κάτω Τούμπας, 27ο ΓΕΛ, 7ο ΕΠΑΛ Ευκλείδη, 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, 5ο ΓΕΛ Καλαμαριάς, 4ο ΓΕΛ Βότση, Γ2 Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Ευόσμου, Γ1 Πειραματικού Γυμνασίου Νεάπολης, Γ4 1ουΓυμνασίου Ευόσμου, και θα γίνουν ακόμη περισσότερες...!

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν την πρώτη μέρα της τηλεκπαίδευσης, σημειώνει ότι οι μαθητές δεν θα ανεχτούν να χαθεί άλλη μια σχολική χρονιά.

Απαιτεί:

-- Παροχή γρήγορου και δωρεάν ίντερνετ σε όλους τους μαθητές.

-- Παροχή δωρεάν τεχνικού εξοπλισμού (laptop, tablet) για όλους τους μαθητές! Οπου υπάρχει δυνατότητα να αξιοποιείται ο τεχνικός εξοπλισμός του σχολείου για να παρακολουθούν οι μαθητές τα διαδικτυακά μαθήματα.

-- Πάρτε τώρα μέτρα για τους μαθητές της Γ' Λυκείου ώστε να καλυφθούν τα περσινά κενά και να μη χαθεί η φετινή κρίσιμη χρονιά.

-- Να μειωθούν οι μαθητές σε 15 ανά τάξη.

-- Απολυμάνσεις στα σχολεία.

-- Πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας.

-- Πρόσληψη του απαραίτητου εκπαιδευτικού προσωπικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ