Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Υπαναχώρηση για το υποκατάστημα στα Δίκαια Εβρου

Σε καθεστώς λειτουργίας δύο ημερών τη βδομάδα με πλήρες ωράριο, αντί να κλείσει εντελώς, μπαίνει τελικά από τις 18/12 το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια του δήμου Ορεστιάδας.

Σε σχόλιό του για την ανακοίνωση - υπαναχώρηση της διοίκησης της Τράπεζας, ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου, που είχε οργανώσει συμβολικές κινητοποιήσεις ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος («εισπράττοντας» απειλές αλλά και πρόστιμο 3.000 ευρώ από την αστυνομία!), σημειώνει: «Συνεχίζουμε τον αγώνα και διεκδικούμε την παραμονή και την πενθήμερη λειτουργία του υποκαταστήματος στα Δίκαια, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Τριγώνου». Προσθέτει δε ότι «ήταν μια μικρή νίκη όλων εκείνων, μεταξύ αυτών και του Συλλόγου μας, που σήκωσαν φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος και στην ερήμωση του Τριγώνου».

Τέλος, ο Αγροτικός Σύλλογος καλεί το λαό της περιοχής σε επαγρύπνηση, καθώς όπως αναφέρει «δεν αποκλείεται να είναι ένας προσωρινός ελιγμός της διοίκησης της Τράπεζας για να κατευνάσει την οργή όλων των κατοίκων του Τριγώνου», ενώ δηλώνει πως «οι μεσοβέζικες αποφάσεις της διοίκησης δεν μας βρίσκουν σύμφωνους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ