Παρασκευή 18 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα, Παρασκευή, από τον «902 TV»:

  • Στις 18.10 την καθημερινή, πολιτική, ενημερωτική εκπομπή «ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ», που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κώστας Καραχάλιος.
  • Στις 19.05 την εκπομπή «ΑΦΙΕΡΩΜΑ», η οποία σήμερα παρουσιάζει ένα αφιέρωμα για τον Βασίλη Τσιτσάνη, που φέτος συμπληρώνονται 85 χρόνια από τη γέννησή του, το οποίο επεξεργάστηκαν οι εκπομπές ΕΝΑΛΛΑΞ και ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΑ ΛΑΪΚΗ.
  • Στις 20.00 την εκπομπή «ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ». Ο δημοσιογράφος Νίκος Μολυβιάτης συζητάει με τους Νίκο Ζώτο, μέλος του ΔΣ της ΑΔΕΔΥ και Αντώνη Καλόβουλο, μέλος ΔΣ του ΚΕΜΕΤΕ, για το νέο Νόμο για την Παιδεία και την αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών.

Στις 21.00 το κεντρικό δελτίο ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

Στις 22.00 την εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ», με το δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου να συζητάει με τον Βαγγέλη Μπούτα, πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων.

Στις 23.00 την εκπομπή «Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ», όπου η δημοσιογράφος Σοφία Αδαμίδου συναντά τον Κώστα Αδάμ και συζητούν για το μεγάλο κεφάλαιο του Εκδοτικού χώρου, που είναι τα βιβλία, τα οποία αφορούν στην ελληνική εικαστική δημιουργία και την πολιτισμική μας παράδοση.

Στις 24.00 το νυχτερινό δελτίο ΕΙΔΗΣΕΩΝ του σταθμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ