Τετάρτη 24 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες σε Εύοσμο και Σίνδο

Στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, θα περιοδεύσει σήμερα Τετάρτη 24/2, ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος. Στις 9 π.μ. θα έχουν συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου και στις 10 π.μ. με τον Εμπορικό Σύλλογο Κορδελιού. Στις 11.30 π.μ. θα έχουν συνάντηση με πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής.

Επίσης σήμερα ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ και αντιπροσωπεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο Καλοχώρι και στη Σίνδο.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα συνομιλήσουν με εργαζόμενους και επαγγελματίες της περιοχής για τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στις επιπτώσεις από τη σχεδιαζόμενη λειτουργία μονάδων αποτέφρωσης επικίνδυνων υγειονομικών αποβλήτων στη ΒΙΠΕ Σίνδου, και στη θέση του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής: Στις 10 π.μ. περιοδεία στο Καλοχώρι, στις 11 π.μ. περιοδεία στη Σίνδο και στις 12 μ. συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο Σίνδου και φορείς της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ