Τετάρτη 24 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Αυτοκινητοπορεία διεκδίκησης προστασίας της υγείας

Αυτοκινητοπορεία σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα συνδικάτα που δρουν στη Δυτική Αττική, σε μια ακόμα αγωνιστική πρωτοβουλία διεκδίκησης ουσιαστικών μέτρων για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων.

Το μαζικό κομβόι με σημαίες στα οχήματα και κορναρίσματα, ξεκίνησε από τα «Lidl» της Ελευσίνας, διασχίζοντας στη συνέχεια τις γειτονιές και κεντρικά σημεία. Με τρικάκια και ανάγνωση κειμένων από τα μεγάφωνα διέδωσαν τα δίκαια αιτήματά τους.

Η πορεία των οχημάτων σταμάτησε έξω από το Θριάσιο Νοσοκομείο, απαιτώντας μέτρα για τη θωράκισή του, όπως και των Κέντρων Υγείας.

  • Αύριο, Πέμπτη, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής (Παράρτημα Θριασίου) και τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Εργαζομένων ΟΤΑ Ασπροπύργου - Ελευσίνας - Μάνδρας, Εργαζομένων Γ.Ν.Ε. «Θριάσιο» καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας, στις 14.30, στο Θριάσιο Νοσοκομείο ζητώντας συνάντηση με τη διοίκησή του και απαιτώντας να ανακληθούν η απόφαση για κλείσιμο κλινών Γενικής ΜΕΘ και ο σχεδιασμός για κλείσιμο κλινικών. Να ενισχυθεί το Θριάσιο Νοσοκομείο με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ