Τετάρτη 24 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Κινητοποίηση σωματείων στον Εύοσμο

Σε κινητοποίηση στην πλατεία Ευόσμου, για την προστασία της ζωής και της υγείας των εργαζομένων, προχωρούν αύριο Πέμπτη, στις 5 μ.μ., τα Σωματεία Εργαζομένων Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας, Επιχειρήσεων Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων Κ. Μακεδονίας και Γραφικών Τεχνών - Τύπου & Χάρτου.

Καταγγέλλοντας την κυβέρνηση, η οποία δεν έχει πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής, τα σωματεία υπογραμμίζουν ότι το σκληρό lockdown στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου «είναι η έκφραση ενός προδιαγεγραμμένου εγκλήματος στην πόλη μας», ιδιαίτερα σε ένα δήμο όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός κατοίκων που εργάζονται στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου και των γύρω περιοχών, που αναγκάζονται να συνωστίζονται καθημερινά στα ΜΜΜ και σε μεγάλα εργοστάσια με ελλιπή μέτρα προστασίας.

Μπροστά και στον κίνδυνο τα κρούσματα να πολλαπλασιαστούν ανεξέλεγκτα, τα σωματεία απαιτούν από την κυβέρνηση άμεσα και ουσιαστικά μέτρα προστασίας, μαζικά τεστ και πραγματική ιχνηλάτηση στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και τα σχολεία, ενίσχυση του ΚΥ Ευόσμου και των ΤΟΜΥ της περιοχής κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ