Τρίτη 11 Μάη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
9Η ΜΑΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ
Από την Κοκκινιά ως το Νέο Κόσμο, κάθε γειτονιά και μια σελίδα ηρωισμού

Πειραιάς
Πειραιάς
Με κατάθεση στεφάνων τίμησαν τη Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών τα παραρτήματα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη την Αττική.

Στον Πειραιά, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, μαζί με το Παράρτημα Πειραιά της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, κατέθεσαν στεφάνια στην πλατεία Τερψιθέας, στο άγαλμα της Ηρώς Κωνσταντοπούλου.

Στο Κερατσίνι οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα Κερατσινίου - Δραπετσώνας ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο της Ηλεκτρικής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Τα παραρτήματα Κοκκινιάς και Κορυδαλλού ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και οι Κομματικές Οργανώσεις Κοκκινιάς και Κορυδαλλού του ΚΚΕ και της ΚΝΕ κατέθεσαν στεφάνια, στην Πλατεία 17ης Αυγούστου (πλατεία Οσίας Ξένης). Μίλησε ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, πρόεδρος του Παραρτήματος Κοκκινιάς. Παραβρέθηκε η βουλευτής του Κόμματος Διαμάντω Μανωλάκου.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Νέου Κόσμου - Κουκακίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το αντίστοιχο παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ τίμησαν την 9η Μάη, μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, με εκδήλωση και κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο Μπλόκου Δουργουτίου, στον Νέο Κόσμο.

Κερατσίνι
Κερατσίνι
Εκδήλωση τιμής για την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Μάη στο Ηρώο Εθνικής Αντίστασης στο Χαλάνδρι. Περιελάμβανε ομιλία και χαιρετισμούς, έκθεση φωτογραφίας και μουσικό αφιέρωμα με ελληνικά και σοβιετικά τραγούδια. Στεφάνι και ανθοδέσμες κατέθεσαν η Κομματική Οργάνωση του Χαλανδρίου του ΚΚΕ, το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και η Οργάνωση Χαλανδρίου της ΚΝΕ.


Νέος Κόσμος
Νέος Κόσμος

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ