Τρίτη 29 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Αισιόδοξα στη νέα χρονιά

«Να βάλουμε πιο αποφασιστικά στη ζωή τις Αποφάσεις του πρόσφατου 8ου Συνεδρίου της ΚΝΕ», αυτό το μήνυμα μεταφέρθηκε με αφορμή την κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά που πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή το ΚΣ της Οργάνωσης. Τα μέλη του ΚΣ με ιδιαίτερη αισιοδοξία ευχήθηκαν το 2002, να είναι αγωνιστική χρονιά και συναισθανόμενοι την ευθύνη τους να συμβάλουν ώστε η Οργάνωση συνολικά να εκπληρώσει τις προσδοκίες της νεολαίας και να γίνει ακόμη πιο ικανή στην προώθηση της πολιτικής του ΚΚΕ για την οικοδόμηση του Λαϊκού Μετώπου.

Κοντά στους ΚΝίτες, βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής το μέλος του ΠΓ, Θόδωρο Τζιαντζή, καθώς και ο Γ. Μωραΐτης, από τη Συντακτική Επιτροπή του «Ριζοσπάστη», ο Φοίβος Τσέκερης, ΓΓ της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και ο Νίκος Καραντηνός, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών και Φίλων της ΕΠΟΝ. Για την ιστορία το φλουρί «έπεσε» στην ΠΕΑΕΑ.

Απόφαση της Συνόδου του ΚΣ

Πραγματοποιήθηκε η 2η Σύνοδος του ΚΣ της ΚΝΕ, η οποία ασχολήθηκε με τον προγραμματισμό δράσης της Οργάνωσης για το επόμενο εξάμηνο, με ορίζοντα τη μεγάλη πολιτική μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών. Αυτή η απόφαση θα δημοσιευτεί στον «Οδηγητή» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή στις 10 Φεβρουαρίου όπως πάντα μαζί με το «Ριζοσπάστη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ