Παρασκευή 25 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
21ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
Αυτονόητη η παρουσία, μεγάλη τιμή η συμμετοχή μας

Για τη σημασία της χτεσινής εκδήλωσης και τη συμμετοχή τους σε αυτήν μίλησαν στον «Ριζοσπάστη» λίγο πριν από την έναρξή της, δυο από τις μεγάλες ερμηνεύτριες που πήραν μέρος, η Ρίτα Αντωνοπούλου και η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Η παρουσία μου εδώ σήμερα θεωρείται μάλλον αυτονόητη. Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας σε ό,τι κάνει το ΚΚΕ, θεωρώ ότι έχουμε συνδέσει πια τις πορείες μας και δεν είναι μόνο θέμα ιδεολογικό, αλλά ότι στηρίζει και ένα μεγάλο μέρος του πολιτισμού, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας. Οπότε εγώ με πάρα πολύ μεγάλη χαρά είμαι εδώ. Εχει ετοιμαστεί κάτι πάρα πολύ όμορφο και για μένα είναι τιμή μου που είμαι κομμάτι του», μας είπε η Ρίτα Αντωνοπούλου.

Ενώ η Νατάσσα Μποφίλιου σημείωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή η πρόσκληση που δέχτηκα. Είναι πολύ νομίζω ωραία η συγκυρία, για να συναντιέσαι με ανθρώπους που μοιράζεσαι μια κοινή ιδεολογία, και είναι και υπέροχα για μένα και σε καλλιτεχνικό επίπεδο, που θα βρεθώ με τόσο αξιόλογους συναδέλφους μου, και αγαπημένα μου πρόσωπα στη σκηνή και θα τραγουδήσω αυτά τα υπέροχα τραγούδια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ