Πέμπτη 8 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Αγωνιστική «υποδοχή» από σωματεία και φορείς της περιοχής

Aγωνιστική «υποδοχή» επεφύλαξαν σωματεία, φορείς και κάτοικοι του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας και του Περάματος στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου Υγείας, το οποίο θα στελεχωθεί μέσω της αποψίλωσης άλλων δομών Υγείας της περιοχής.

Με την παράσταση διαμαρτυρίας, στην οποία συμμετείχαν μαζικά αντιπροσωπείες σωματείων και φορέων της περιοχής, αναδείχθηκαν τα χάλια του δημόσιου συστήματος Υγείας αλλά και η απαίτηση για ουσιαστική στελέχωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Με το σύνθημα «Δώστε λεφτά για την Υγεία, γιατρούς και εξοπλισμό για τα νοσοκομεία», τα σωματεία και οι φορείς της περιοχής «υποδέχτηκαν» τον πρωθυπουργό, δίνοντας το στίγμα των διεκδικήσεών τους.

Οι διαδηλωτές απαίτησαν την πλήρη και ασφαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας, με όλο το απαραίτητο προσωπικό. Επίσης διεκδικούν την άμεση στελέχωση, με το απαιτούμενο προσωπικό, όλων των δομών Υγείας της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενόψει της έλευσης του Κυρ. Μητσοτάκη η πόλη ήταν αστυνομοκρατούμενη. Οι αστυνομικές δυνάμεις πήγαν να περικυκλώσουν τους συγκεντρωμένους, ωστόσο κάτω από την αποφασιστική αντίδρασή τους απομακρύνθηκαν.

Με το σύνθημα «Οχι στην αστυνομοκρατία, δώστε λεφτά για την Υγεία» απάντησαν οι συγκεντρωμένοι στην επιχείρηση αστυνομοκρατίας και καταστολής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ