Τρίτη 27 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Ανεξαρτητοποιήθηκε βουλευτής του ΜέΡΑ25

Την ανεξαρτητοποίησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε η βουλευτής του, Κωνσταντίνα Αδάμου, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα.

Σε δήλωσή της η Κ. Αδάμου καταγγέλλει ότι «2 χρόνια τώρα έγινα παρατηρητής αντιδημοκρατικών, αντισυντροφικών, αντιδεοντολογικών και αυταρχικών συμπεριφορών που λάμβαναν χώρα τόσο προς εμένα, όσο και προς άλλους συνοδοιπόρους μου». Προσθέτει πως «προσωπικά δεν μπορώ να υποστηρίξω ένα κόμμα που μεταμφιέζεται σε κάτι που δεν είναι. Ενα κόμμα που διακηρύττει την αμεσοδημοκρατία, την ισότητα και την υπεράσπιση των αδύναμων, αλλά κάνει πράξη τον αυταρχισμό και προβαίνει σε αυθαίρετες αντιδημοκρατικές πρακτικές».

Σημειωτέον, σε ανάρτησή του στο Twitter ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε: «Μετά την εισήγησή μου να παραπεμφθεί η βουλεύτρια Κωνσταντίνα Αδάμου στην Επιτροπή Δεοντολογίας για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, πληροφορήθηκα ότι ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΜέΡΑ25, επιβεβαιώνοντας έτσι την ορθότητα της εισήγησής μου. Της εύχομαι καλή τύχη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ