Παρασκευή 30 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»
Καταγγέλλει τα μεγάλα κενά στο Νοσοκομείο Νάουσας

Τις τραγικές ελλείψεις στο σύστημα Υγείας στον δήμο Νάουσας αναδεικνύει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», επισημαίνοντας ότι αδυνατούν να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του λαού της περιοχής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση ωτορινολαρυγγολόγου που προσλήφθηκε έπειτα από παρεμβάσεις φορέων και κατοίκων, αλλά με ευθύνη της διοίκησης του Νοσοκομείου Νάουσας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Εμβολιασμού.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «ενώ οι ανάγκες της περιοχής σε υγειονομική περίθαλψη έχουν αυξηθεί λόγω της πανδημίας, η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει σε μέτρα στήριξης του δημόσιου συστήματος Υγείας εξαγγέλλει το κλείσιμό νοσοκομείων. Οι τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό δημιουργούν τεράστια προβλήματα για τους ασθενείς, που χρειάζεται να μετακινούνται σε άλλες πόλεις και να χρυσοπληρώνουν για την υγεία τους».

Ο ΑΣ Νάουσας καλεί σε συνέχιση της πάλης για πλήρη στελέχωση και εξοπλισμό του νοσοκομείου, ώστε αυτό να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες των 34.500 κατοίκων της περιοχής, επαρκή λειτουργία του Κέντρου Υγείας, καθημερινή παρουσία γιατρού σε όλα τα χωριά, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους χωρίς εξαιρέσεις, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Υγεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ