Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Τρίωρες στάσεις στο νοσοκομείο

Με επαναλαμβανόμενες τρίωρες στάσεις εργασίας συνεχίζουν για δεύτερη βδομάδα τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ζακύνθου, με αίτημα αιχμής την πρόσληψη νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού προκειμένου να ανταποκριθεί το νοσοκομείο στις αυξημένες ανάγκες των χρηστών υγείας μετά την ανάπτυξη νέων νοσηλευτικών κλινών από 80 σε 123 και την επέκταση των δραστηριοτήτων του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι χτες το πρωί πραγματοποίησαν συλλαλητήριο μπροστά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία προς τη Νομαρχία. Αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε με τον νομάρχη Διονύση Γάσπαρο και του παρουσίασαν την άσχημη κατάσταση που υπάρχει στη λειτουργία του νοσοκομείου εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού. Μάλιστα, επικοινώνησαν - από το γραφείο του νομάρχη - τηλεφωνικώς με τον ΠΕΣΥάρχη Κώστα Χλωμούδη για το θέμα και εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπές όχι - από την πλευρά του - για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων αλλά και των υπολοίπων αιτημάτων που διεκδικούν.

Μετά από αυτή την απάντηση οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους και για το λόγο αυτό έχουν προγραμματίσει για σήμερα Πέμπτη συνάντηση και ενημέρωση των φορέων του νησιού, στο Πνευματικό Κέντρο στις 7 μ.μ. με στόχο την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για τη διεκδίκηση εκείνων των αιτημάτων που θα ανακουφίσουν, εργαζόμενους και χρήστες υγείας στο νησί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ